Altınözü Zeytin Festivali için geri sayım

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali öncesinde hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarı’ya, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve festival komitesi üyeleri de eşlik etti. İncelemeler sırasında basına açıklamalarda bulunan Başkan Sarı, festival hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Başkan Sarı, “Kültür, sanat, eğlence, konser, […]

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali öncesinde hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sarı’ya, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve festival komitesi üyeleri de eşlik etti.

İncelemeler sırasında basına açıklamalarda bulunan Başkan Sarı, festival hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Başkan Sarı, “Kültür, sanat, eğlence, konser, lezzet, yarışmalar ve daha birçok etkinliğin bir arada olacağı bu festivali kaçırmayın! Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, kurum amirlerimiz ve saha sorumlularımız ile birlikte hazırlıkları gözden geçirdik. Tüm halkımızı 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalimize davet ediyoruz” dedi.

Festival, Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda düzenlenecek olup, 7’den 77’ye herkese hitap eden etkinliklerle dolu bir program sunacak.

Exit mobile version