Altınözü Zeytin festivaline hazır

Altınözü’nde 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert başkanlığında gerçekleştirilen komite toplantısında festivalin planlaması gözden geçirildi.Toplantının ardından bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festivalin adım adım planlandığını belirterek, “Altınözü’müzde festival planlamasını yaptık. Yurtiçinden ve yurtdışından binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlandığımız […]

Altınözü’nde 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert başkanlığında gerçekleştirilen komite toplantısında festivalin planlaması gözden geçirildi.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festivalin adım adım planlandığını belirterek, “Altınözü’müzde festival planlamasını yaptık. Yurtiçinden ve yurtdışından binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlandığımız 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizin üçüncü komite toplantısını gerçekleştirdik. Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert başkanlığındaki toplantımızda geçmişten ilham alarak geleceği planladık. Bu toplantının ilçemize hayırlı olmasını diliyor, katkıda bulunan komite üyelerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Exit mobile version