Altınözü’nün konuğu yazar İkbal Gürpınar

Altınözü Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Altınözü Kitap Fuarı’nda yazar İkbal Gürpınar’ı ağırlıyor. Gürpınar, 24 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Kudüs ve Gazze Sevdamızdır” konulu söyleşi ve imza etkinliğinde okuyucularıyla bir araya gelecek. İkbal Gürpınar, Kudüs ve Gazze üzerine kaleme aldığı eserleri ve bu kutsal şehirlerin kendisi için taşıdığı […]

Altınözü Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenen Altınözü Kitap Fuarı’nda yazar İkbal Gürpınar’ı ağırlıyor. Gürpınar, 24 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Kudüs ve Gazze Sevdamızdır” konulu söyleşi ve imza etkinliğinde okuyucularıyla bir araya gelecek.

İkbal Gürpınar, Kudüs ve Gazze üzerine kaleme aldığı eserleri ve bu kutsal şehirlerin kendisi için taşıdığı anlam üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi sonrası imza etkinliğinde ise okurlarının kitaplarını imzalayacak.

Altınözü Belediyesi etkinlikle ilgili yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

“Altınözü Belediyesi

Değerli yazarımız İkbal Gürpınar 2. Altınözü Kitap Fuarı’nda “Kudüs ve Gazze Sevdamızdır ” konulu söyleşi ve imza etkinliğinde sizlerle bir arada olacaktır.

24 Mayıs Cuma

Saat: 13.30

Yer: Altınözü Belediyesi Konferans Salonu” – Meriç Demiray-

Exit mobile version