Amazon Türkiye’nin Hatay ara tatil mesaisi

Amazon Türkiye'nin Hayalime Ortak Ol Topluluğu, Hatay Antakya'da Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde yarıyıl tatili eğitimleri düzenliyor.

Şirketin açıklamasına göre, atölye çalışmaları çerçevesinde her gün öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde toplanan çocuklar, yaş gruplarına göre ayrılarak çeşitli eğitimlere katılıyor.
Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nde düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri, 3 Şubat tarihine kadar devam edecek. Toplamda 700’e yakın çocuğa eğitim verilmesi hedeflenen atölye çalışmaları, 6-14 yaş grubundaki tüm çocuklara açık.
Atölye çalışmaları arasında yer alan eğitimler şu şekilde sıralanıyor: El becerisi atölyeleri, bez bebek yapımı, seramik, fen atölyesi, yanardağ, yağmur bulutları, bitki çimlendirme, şişe balon, “su mu kazanacak hava mı” deneyi, süt ve deterjan deneyi, hayalimi kodluyorum ve kutu oyunları atölyesi, oyun atölyesi, kağıt renk, lider, hazine bulma, ipten kurtulma, balon patlatma, bilmece, sessiz sinema, sanat atölyesi, birlikte resim yapıyoruz, kolaj, doğa ile resim yap ve maske atölyeleri.
Gülümseten Hayaller Topluluk Evi’nin açılışından bu yana geçen 3 aylık sürede 370 çocuk ve 120 yetişkin olmak üzere toplam 490 kişi atölye ve eğitim çalışmalarına katıldı. Projenin ilk yılı boyunca devam edecek atölye çalışmaları ve eğitimlerde ulaşılması hedeflenen kişi sayısı ise 1500. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version