Amsterdam Belediye Başkanı Antakya’da

Hollanda’nın Amsterdam Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin daveti üzerine ilimiz Hatay’a gelerek Antakya’da incelemeler yaptı. Amsterdam kentinde yaşayan çok sayıda Türk’ün bulunduğunu belirten Amsterdam Belediye başkanı Femke Halsema depremin yaralarının sarılmasında üstlerine düşen görevi yerinde tespit etmek için bu geziyi düzenlediklerini söyledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da gerçekleşen […]

Hollanda’nın Amsterdam Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin daveti üzerine ilimiz Hatay’a gelerek Antakya’da incelemeler yaptı.

Amsterdam kentinde yaşayan çok sayıda Türk’ün bulunduğunu belirten Amsterdam Belediye başkanı Femke Halsema depremin yaralarının sarılmasında üstlerine düşen görevi yerinde tespit etmek için bu geziyi düzenlediklerini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da gerçekleşen ziyaret sonrası sosyal medyada şu mesajı yayınladı “Amsterdam Belediye Başkanı Sayın Femke Halsema ve beraberindeki Hollanda Belediyeler Birliği yetkililerinden oluşan heyet davetimiz üzerine depremden en çok hasarı gören şehrimizi ziyaret ediyorlar.

Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerini iletmemi isteyen ve yaşadığımız yıkım dolayısıyla kayıplarımız için üzüntülerini bildiren Sayın Başkana teşekkür ediyorum.”

Exit mobile version