Ankara Kızılay’da patlama! 2 polis memuru yaralandı

Ankara Kızılay’da patlama sesi duyuldu. İddiaya göre Ankara Kızılay’da gri bir araçtan İçişleri bakanlığına el bombası atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise olayla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Yerlikaya “Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist […]

Ankara Kızılay’da patlama sesi duyuldu. İddiaya göre Ankara Kızılay’da gri bir araçtan İçişleri bakanlığına el bombası atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise olayla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.

Yerlikaya “Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır.

Ankara’da yaşanan patlama sonrası TBMM çevresi kapatıldı. Patlama sesi gelen bölgeye ise çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

 

Exit mobile version