Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Hatay buluşması

24 Haziran sonrası şekillenen

24 Haziran sonrası şekillenen TBMM’nin Hatay Ak Parti Vekilleri, bir dönem Hatay Valiliği de yapmış olan, bugünün Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Geçmiş dönem Hatay Valilerinden Ercan Topaca, Ankara Valilik makamında Hatay’ın Vekillerini ağırladı. Aralarında Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu’nun olduğu heyeti ağırlayan Vali ve misafirlerinin gündemi ise 24 Haziran Seçimleri ve kent gündemi oldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sohbeti içerisinde, Hatay’da devam eden projeler ve son gelişmeler de konuşulanlar arasında yer aldı.
Ak Parti Hatay Milletvekillerinin Ankara Valisi Ercan Topaca ziyaretine ilişkin kısa bir not paylaşan Hüseyin Yayman, “Tarih ve kültür şehri Hatay’ımızda görev yapmış olan, Başkent Ankara’mızın başarılı Valisi, çok değerli Ercan Topaca beyefendiyi Milletvekillerimiz Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi ve Hacı Bayram Türkoğlu ile makamında ziyaret ettik. Güzel ev sahipliği için Ercan Topaca Beye teşekkür ederim” dedi. -Mutlu Yanık-