Ankara’da Tunç Soyer zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi. Elazığ’daki programın ardından Ankara’ya dönen Özgür Özel daha önce duyurulmayan buluşmayı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili ayrıntı verilmedi.  Ancak, toplantıda Cuma günü yapılacak olan CHP,  MYK ve PM toplantılarında belirlenecek olan belediye başkanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ğrenildi. Toplantıda […]

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi. Elazığ’daki programın ardından Ankara’ya dönen Özgür Özel daha önce duyurulmayan buluşmayı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili ayrıntı verilmedi.  Ancak, toplantıda Cuma günü yapılacak olan CHP,  MYK ve PM toplantılarında belirlenecek olan belediye başkanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ğrenildi.

Toplantıda önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kurultayda kendisine destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer’in yeniden aday gösterilmesini istediği konuşuluyor.

CHP yönetimi İzmir ve Antalya için hem milletvekilleri hem de araştırma şirketlerinin verilerine göre aday belirleneceğini açıklamıştı. (Sami Gökçe)

betmüze giriş

Exit mobile version