Anketimiz Sonuçlandı

Simdi Sıra Belediyede! “Yeşilçam Film Günleri” kapsamında, bir zamanların ‘Adile Naşit, Şener Şen, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul’ imzalı filmlerini beyaz perdeye yansıtan belediyelerin açık hava sinema kültürünü bizler de sorduk, ister miyiz diye! Türk sinemasının sevilen filmlerinin gösterileceği “Yeşilçam Film Günleri” kuşağını, yaz boyunca beyaz perdede, ama açık hava sineması şeklinde izlemek isteyenler, […]

Simdi Sıra Belediyede!

“Yeşilçam Film Günleri” kapsamında, bir zamanların ‘Adile Naşit, Şener Şen, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul’ imzalı filmlerini beyaz perdeye yansıtan belediyelerin açık hava sinema kültürünü bizler de sorduk, ister miyiz diye!

Türk sinemasının sevilen filmlerinin gösterileceği “Yeşilçam Film Günleri” kuşağını, yaz boyunca beyaz perdede, ama açık hava sineması şeklinde izlemek isteyenler, Antakya Gazetesi’nin kurumsal twitter adresi ( @antakyagazete ) üzerinden düzenlediği mini ankete katıldı.
Buna dair haberimizin ardından fikirlerini ve beklentilerini twitter üzerinden paylaşan katılımcılar, ağırlıklı olarak, “açık hava sineması” fikrini destekledi ve hayata geçirilmesi için de ilgili belediyelerin bu konuda çalışma yapması yönünde beklentisini ifade etti.
Eski dönemlerin unutulmaz filmleri arasında yer alan; “Hababam Sınıfı”, “Nereden Çıktı Bu Velet”, “Bizim Aile”, “Neşeli Günler” ve “Gözleri Ömre Bedel” gibi filmlere işaret eden bir okuyucumuzun twitter üzerinden verdiği mesaj ise şöyle:
“Bu keyfi, hele ki yaz sıcağının bu bunaltıcı döneminde bizlerle paylaşacak ilk belediye hangisi olur, merak ediyorum. Antakya Belediyesi, Defne Belediyesi ya da diğerleri… Ama özellikle de Büyükşehir Belediyesi! Bence bu keyif veren birlikteliğe bir an önce imza atsınlar. Güzel ve gülümseten bir belediyecilik adına da örnek olsunlar.”  -Tamer Yazar-

Exit mobile version