Anma yürüyüşü Samandağ’da devam ediyor

Samandağ halkı, 6 Şubat Samandağ Deprem Koordinasyonu’nun çağrısıyla depremde yitirdiklerimiz anısına kitlesel bir yürüyüş düzenleyerek, yaşatılan acıları, depremin bir felakete dönüşmesinin faillerini “Unutmayacağız, affetmeyeceğiz, hesap soracağız!” dedi. Samandağ’da 6 Şubat depreminde yaşamını yitirenler kitlesel olarak anılırken, “Unutmayacağız, unutturmayacağız” mesajı verildi. Hayatını kaybedenler, yapılan kitlesel yürüyüşle anıldı. Hatay’ın Samandağ ilçesinde 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla […]

Samandağ halkı, 6 Şubat Samandağ Deprem Koordinasyonu’nun çağrısıyla depremde yitirdiklerimiz anısına kitlesel bir yürüyüş düzenleyerek, yaşatılan acıları, depremin bir felakete dönüşmesinin faillerini “Unutmayacağız, affetmeyeceğiz, hesap soracağız!” dedi.

Samandağ’da 6 Şubat depreminde yaşamını yitirenler kitlesel olarak anılırken, “Unutmayacağız, unutturmayacağız” mesajı verildi.
Hayatını kaybedenler, yapılan kitlesel yürüyüşle anıldı.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaşamını yitirenler anıldı. Depremzedeler, yitirdikleri kişilerin mezarlarını ziyaret etti. Kentte, yaşamını yitirenler için kitlesel bir yürüyüş de düzenlendi. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatiimoğulları da buradaki etkinliklere katıldı.
‘Yeniden inşa edeceğiz’
Samandağ’da anma etkinlikleri, Çiğdede Asri Mezarlığı’na yapılan ziyaretle başladı. Aileler, mezar başlarında bahur yakarak, mezarlara rihani bıraktı. Mezarlık ziyareti sırasında iktidara tepki öne çıktı. – Adil Yeşildağ-
Exit mobile version