Anne Evinde Yakalandı

Reyhanlı’da, kasten adam öldürme iddiasıyla 47 yıl 7 ay hapse mahkum bir kaçak, annesinin evinde yakalandı. 47 yıl hapis cezası bulunan firari, JASAT tarafından yakalandı. Hatay İl Jandarmanın dedektifleri JASAT ile Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonucunda, “kasten öldürme ve görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından hakkında toplam 47 yıl […]


Reyhanlı’da, kasten adam öldürme iddiasıyla 47 yıl 7 ay hapse mahkum bir kaçak, annesinin evinde yakalandı.

47 yıl hapis cezası bulunan firari, JASAT tarafından yakalandı. Hatay İl Jandarmanın dedektifleri JASAT ile Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, aranan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonucunda, “kasten öldürme ve görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından hakkında toplam 47 yıl 7 ay hapis cezası bulunan K.Y. isimli şahıs, 9 Eylül Cuma günü, Reyhanlı ilçesi Fevzi Paşa Mahallesi’nde, annesine ait evde yakalanarak gözaltına alındı.
47 yıl 7 ay hapse mahkum K.Y. adlı şüpheli, Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version