Anneler, babalar, dedeler, nineler…

Kütüphane Haftası’nda çocuklarla… Türkiye’de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanan ‘Kütüphane Haftası’ nedeniyle, Defne Sümerler Ortaokulu’nda üç kuşağı bir araya getiren keyifli bir etkinliğe imza atıldı. 58. Kütüphane Haftası’nda, Defne Sümerler Ortaokulu’nda, kuşaklar arası özel bir etkinliğe imza atıldı. “Üç Kuşak Okuyor” etkinliği kapsamında anneleri babaları, dedeleri ve nineleri […]

Kütüphane Haftası’nda çocuklarla…

Türkiye’de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanan ‘Kütüphane Haftası’ nedeniyle, Defne Sümerler Ortaokulu’nda üç kuşağı bir araya getiren keyifli bir etkinliğe imza atıldı.

58. Kütüphane Haftası’nda, Defne Sümerler Ortaokulu’nda, kuşaklar arası özel bir etkinliğe imza atıldı. “Üç Kuşak Okuyor” etkinliği kapsamında anneleri babaları, dedeleri ve nineleri okuldaki çocukları ve torunları ile bir araya getiren bu anlamlı buluşma, okulun Öykü Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Okuldaki her sınıfının ayrı bir etkinliğe sahne olduğu ‘Hafta’ için konuşan ve bu konuda bilgi veren Türkçe Öğretmeni Gülhan Ertürk, “Bugün, öykü bahçemizde, 5-B sınıfı olarak, üç kuşak bir aradaydık. Teknolojinin kitabın yerini ele geçirdiği bu dönemde, çocuklarımıza model olmak ve farkındalık yaratmak adına, katılımlarınız çok değerliydi.

Katılım gösteren ve katılamasa da yürekten bizi destekleyen değerli 5-B Sınıfı velilerime ve de Sınıf Öğretmenimiz Besime Hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mutlu Yanık

Exit mobile version