Antakya Belediyesi çalışması

Hurdacılara Denetim …       Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Zabıta Müdürü Mehmet Altınöz ve görevli ekipler tarafından Antakya’daki hurdacılar denetlendi.         Ekipler, hurdacılara denetim gerçekleştirerek, eksik evrak ve izinsiz olarak toplanan hurdalar hakkında cezai işlem uyguladı.        Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Hurda toplama ve ayırma belgesi olmayan, gürültü ve çevre kirliliğine neden […]

Hurdacılara Denetim …

      Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Zabıta Müdürü Mehmet Altınöz ve görevli ekipler tarafından Antakya’daki hurdacılar denetlendi.  

      Ekipler, hurdacılara denetim gerçekleştirerek, eksik evrak ve izinsiz olarak toplanan hurdalar hakkında cezai işlem uyguladı. 

      Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Hurda toplama ve ayırma belgesi olmayan, gürültü ve çevre kirliliğine neden olan hurdacılara bundan sonra da yaptırımların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

      Hurdacıların kamuya ait alanları işgal etmemesi ve tahrip etmemesi konusunda duyarlı olmasının beklendiği ekiplerce ifade edildi.

      Vatandaşların geri dönüşüme kazandırılacak olan maddeleri çöplere değil, geri dönüşüm kutularına atmaları ya da belediye ekiplerine teslim etmeleri istendi.

      Mehmet ÖZGÜN

Exit mobile version