Antakya Belediyesi desteğiyle 20 depremzede çocuğa bisiklet

Antakya Belediyesi girişimi ve desteğiyle Antakya’da 3 mahalleden toplam 20 çocuğa bisiklet hediye edildi ve Islahiye’de yarışmalara katılmaları sağlandı. Y ‘Yıldız Tozu’ adlı sinema filminin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gaziantep İslahiye Kalyon Konteyner kentteki etkinliğe, Antakya Belediyesi destekleri ile Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar Mahallesi’nde ikamet eden 7 – 12 yaş arası 20 afetzede çocuk katıldı. […]

Antakya Belediyesi girişimi ve desteğiyle Antakya’da 3 mahalleden toplam 20 çocuğa bisiklet hediye edildi ve Islahiye’de yarışmalara katılmaları sağlandı. Y

‘Yıldız Tozu’ adlı sinema filminin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gaziantep İslahiye Kalyon Konteyner kentteki etkinliğe, Antakya Belediyesi destekleri ile Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar Mahallesi’nde ikamet eden 7 – 12 yaş arası 20 afetzede çocuk katıldı.

Gaziantep İslahiye Kalyon Konteyner kentte, depremzede çocuklara eğlenceli ve heyecan dolu bir gün yaşatıldı. 100 bisiklet hediye edilen yarışmacı çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Antakya Belediyesi tarafından götürülen öğrenci grubundan; Ömer Faruk ilk yarışmacı grubun birincisi olurken, ikinci olarak yarışan gurupta Diyarbakır’dan Seyit Ali Pekok kazanırken, üçüncü grup dan Muhammed Yusuf Yiğit Kahramanmaraş birincisi oldu.

Yarışan tüm depremzede çocuklara bindikleri bisikletler ve ekipmanlar hediye edildi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version