Antakya Belediyesi ibadethane temizlik hizmetine devam ediyor

Antakya Belediyesi, camilerin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak ve ibadet mekanlarını temiz tutmak için hizmet sunmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İbadethane Temizliği Ekipleri, hasar görmemiş camilerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Son teknoloji ile donatılmış ibadethane temizliği aracımız ile hasar almamış camilerimizde temizlik hizmetimiz devam ediyor. Konusunda uzman […]

Antakya Belediyesi, camilerin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak ve ibadet mekanlarını temiz tutmak için hizmet sunmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İbadethane Temizliği Ekipleri, hasar görmemiş camilerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Son teknoloji ile donatılmış ibadethane temizliği aracımız ile hasar almamış camilerimizde temizlik hizmetimiz devam ediyor. Konusunda uzman ekiplerimiz ıslak zemin temizliklerinin yanı sıra camilerimizin halılarını da özel donanımlı aracımız ile aynı anda hem yıkıyor hem kurutuyor.
Temizlik hizmeti sonrası beklemeye gerek kalmadan camilerimiz yeniden ibadete hazır halde oluyor. Antakya’mızda yıkım olmayan, ibadete devam eden tüm ibadethanelerimizin temizlik çalışmaları periyodik program çerçevesinde devam ediyor.
Ekiplerimiz son olarak Madenboyu Mahallesi camimizde temizlik çalışmaları gerçekleştirdiler” ifadelerine yer verildi. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version