Antakya Belediyesi’nden Güzelburç’a asfalt 

Antakya Belediyesi tarafından yapılan kent yenileme çabaları, şehrin her köşesine dokunmaya devam ediyor. Çalışmaların son durağı Güzelburç Mahallesi İsmet İnönü Caddesi oldu. Güzelburç Mahallesine ait İsmet İnönü Caddesi, uzun süredir vatandaşların mağduriyetine sebep olan yolların başında geliyordu. Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, caddenin tamamını asfaltlama çalışmalarına başladılar. Başkan Yılmaz, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi: […]

Antakya Belediyesi tarafından yapılan kent yenileme çabaları, şehrin her köşesine dokunmaya devam ediyor. Çalışmaların son durağı Güzelburç Mahallesi İsmet İnönü Caddesi oldu.

Güzelburç Mahallesine ait İsmet İnönü Caddesi, uzun süredir vatandaşların mağduriyetine sebep olan yolların başında geliyordu. Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler, caddenin tamamını asfaltlama çalışmalarına başladılar.

Başkan Yılmaz, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Antakya’mızın her köşesinde vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Güzelburç Mahallesi’nde İsmet İnönü Caddesi’nin sorununu çözmek amacıyla asfaltlama çalışmalarına başladık. Bu kapsamlı yenileme projesi, sadece bir mahallenin değil, tüm şehrin refahı ve gelişimi için önemli bir adımı temsil ediyor.”

Exit mobile version