Antakya Gazetesi 58 Yaşında

1966 yılında yayın hayatına başlayan Antakya Toplumcu Halk Gazetesi, 58 yıllık zorlu bir sürecin ardından bugün de dimdik ayakta kalarak yeni yaşını kutluyor. Bugünlere gelmemizde en önemli motivasyonumuz, gazetemizin kurucusu Nezih Gassan Seyfittinoğlu’nun “Antakya var olduğu sürece Antakya Gazetesi yaşayacaktır” hayalini yaşatmamız oldu. Her zaman toplumcu ve halkçı bir çizgide, Atatürk’ün muhasır medeniyetler hedefi doğrultusunda […]

1966 yılında yayın hayatına başlayan Antakya Toplumcu Halk Gazetesi, 58 yıllık zorlu bir sürecin ardından bugün de dimdik ayakta kalarak yeni yaşını kutluyor. Bugünlere gelmemizde en önemli motivasyonumuz, gazetemizin kurucusu Nezih Gassan Seyfittinoğlu’nun “Antakya var olduğu sürece Antakya Gazetesi yaşayacaktır” hayalini yaşatmamız oldu.

Her zaman toplumcu ve halkçı bir çizgide, Atatürk’ün muhasır medeniyetler hedefi doğrultusunda yaptığımız yayınlarımıza, siz değerli okurlarımızın verdiği destek bizleri ayakta tuttu. Türkiye’de sayıları giderek azalan aile gazetesi geleneğinin son temsilcilerinden biri olan Antakya Gazetesi, 6 Şubat depreminden sonra yeniden ayağa kalkan ilk yerel gazetelerden biri olmanın haklı gururunu yaşıyor.

58. yılımızda da yıkılmadık, ayaktayız ve biliyoruz ki yıkılmayacağız, ayakta kalacağız. Teşekkürler, Antakya.

Exit mobile version