Antakya içi mahallede yollar içler acısı

Çukur, Çamur, Toprak… Antakya ilçe merkeziyle bitişik olan, merkeze en yakın yerleşim birimlerinden Küçükdalyan Mahallesi’nde yollar içler acısı durumda. Antakya ilçesinin Küçükdalyan Mahallesi sakinleri de çukurdan, çamurdan ve pislikten geçilmeyen bozuk yollardan dolayı mağdur olduklarını belirterek, yetkili-sorumlu Antakya Belediyesi’nden konuya ilgi duymasını ve yollarını yapmasını istiyor. Bozuk yolların, canlarından bezdirdiği mahalle sakinleri, uzun süredir mağduriyet […]

Çukur, Çamur, Toprak…

Antakya ilçe merkeziyle bitişik olan, merkeze en yakın yerleşim birimlerinden Küçükdalyan Mahallesi’nde yollar içler acısı durumda. Antakya ilçesinin Küçükdalyan Mahallesi sakinleri de çukurdan, çamurdan ve pislikten geçilmeyen bozuk yollardan dolayı mağdur olduklarını belirterek, yetkili-sorumlu Antakya Belediyesi’nden konuya ilgi duymasını ve yollarını yapmasını istiyor.
Bozuk yolların, canlarından bezdirdiği mahalle sakinleri, uzun süredir mağduriyet yaşadıklarını ve araçlarıyla yol almakta zorlandıklarına dikkat çekerek, Antakya Belediyesi yetkililerine sitem ediyor. Cadde ve sokakların bozuk olmasıyla ilgi sorunları yetkili mercilere defalarca ilettikleri halde herhangi bir sonuç alamadıklarını vurgulayan mahalleli, şunları söylüyor:
Küçükdalyan’da, neredeyse düzgün, çukursuz, çamursuz, topraksız, kullanılabilen bir yolumuz yok. Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, yağışlar başlamadan önce, Antakya ve Büyükşehir Belediyelerinden, cadde ve sokaklarımızın bir an önce yapılmasını istiyoruz.”
Köstebek yuvasına dönen cadde ve sokaklardaki çukurları kendi imkanlarıyla, küreklerle doldurarak kapatmaya çalıştıklarını dile getiren mahalleli, “Evimiz, işyerlerimiz toz toprak içinde” diyerek şikayetlerini dile getiriyor. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version