Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’da 1 Kg,

Reyhanlı’da 2,7 Kg Esrar

Reyhanlı’da 2,7 Kg Esrar Yakalandı

Biri Jandarma, diğeri Polis Narkotik timlerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, ilimiz Antakya ilçesinde bir evde 1 kilo 30 gram esrar ele geçirilirken, Narkotik Polisinin Reyhanlı’daki bir ev baskınında da 2 kilo 700 gram esrar ile 2015 adet cinsel uyarıcı captagon hap ele geçirildi.

Jandarma, Serinyol’da M.Ş. adlı kişinin evinde, narkotik köpekleri sayesinde 1 kilo 30 gram esrar ele geçirirken, Hatay Narkotik Polisi de Reyhanlı’da bir evde 2 kilo 700 gram esrar, 26 ectasy yanı sıra Antakya Akasya Mahallesi’nde S.D. adlı kişinin evinde 2015 adet captagon ile 1,3 gram esrar ele geçirdi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 30 Ocak Pazartesi günü S.D.’nin Antakya Akasya Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramada 2015 adet captagon, 1.33 gram kubar esrar ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 25.400 TL ele geçirilirken, yine Narkotik Polisince, şüpheli H.Ş.’nin Reyhanlı Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramada;

2 kilo 710 gram kubar esrar,

26 adet ectasy,

1 adet hassas terazi,

1 adet öğütücü ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili şüpheliler, S.D. ile H.Ş. hakkında TCK 188. Madde’den işlem yapıldı. Şüpheliler, adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

-Haber/Cemil Yıldız-