Antakya’da Çocuk Kliniği

Antakya’da, “NOVA Çocuk Kliniği” açıldı ve hizmete başladı. Uzman Doktor Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt’un beraber kurduğu Çocuk Kliniği, Antakya halkına hizmet vermeye başladı.AŞI ÜCRETSİZHatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt, klinikle ilgili şu açıklamayı yaptı:“Tüm özel aşıların temini sağlanıp (ücretli), aşı uygulamaları ücretsizdir. Kliniğimizde; sigara ve alkol bırakma, zayıflama, detoks […]

Antakya’da, “NOVA Çocuk Kliniği” açıldı ve hizmete başladı. Uzman Doktor Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt’un beraber kurduğu Çocuk Kliniği, Antakya halkına hizmet vermeye başladı.
AŞI ÜCRETSİZ
Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt, klinikle ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Tüm özel aşıların temini sağlanıp (ücretli), aşı uygulamaları ücretsizdir. Kliniğimizde; sigara ve alkol bırakma, zayıflama, detoks ve alerji için biorezonans uygulamaları yapılmaktadır. Kliniğimizde; rota, menenjit, rahim ağzı kanseri aşısı ve grip aşısı bulunmakta olup, bir gün önceden randevu alınıp, aşıların uygulaması ücretsiz şekilde yapılmaktadır. Biorezonans uygulamaları randevulu olup, yapılacak işlemle ilgili bir ön görüşme ve bilgilendirme sonrası uygulanacak seanslar belirlenmektedir.
NOVA Çocuk Kliniği, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, Hastane Caddesi’nde açıldı.

Exit mobile version