Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya’da Göçmen Kaçakçılığına Darbe

Hatay Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen operasyonda önemli bir

Hatay Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen operasyonda önemli bir başarıya imza attı.

20-24 Nisan 2025 tarihleri arasında, Antakya’nın Narlıca Mahallesi ve Topboğazı mevkiinde yapılan denetimlerde 3 farklı araçta, ayrıca Akasya Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada, üzerinde tanıtma kartı bulunmayan ve ülkemizde geçerli oturma izni olmayan 21 göçmen şahıs tespit edildi.

Ekipler, yapılan operasyon sonucunda, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle 5 kişiyi yakaladı. Şüpheliler K.A., M.M.M., T.S., A.K. ve E.B. çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur durumdaki göçmen şahıslar ise, işlemlerinin ardından Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Bu başarılı operasyon, Hatay Emniyet Müdürlüğü’nün göçmen kaçakçılığıyla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.