Antakya’da Yavru Köpek İçin İtfaiye Devrede

Hatay’ın Antakya ilçesinde, bir aracın motor kısmına girerek sıkışan yavru köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, bölgedeki vatandaşların dikkatini çekti. Sıkışan köpeği kurtaramayan vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru köpeği kurtarmak için çalışmalarına başladı. Ekipler, aracın lastiğini çıkararak motor kısmına ulaşmayı başardı. Zorlu bir çabanın ardından […]

Hatay’ın Antakya ilçesinde, bir aracın motor kısmına girerek sıkışan yavru köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, bölgedeki vatandaşların dikkatini çekti. Sıkışan köpeği kurtaramayan vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.
İhbarın ardından hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru köpeği kurtarmak için çalışmalarına başladı. Ekipler, aracın lastiğini çıkararak motor kısmına ulaşmayı başardı. Zorlu bir çabanın ardından yavru köpek kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan köpek, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde yaşam alanına bırakıldı.

Exit mobile version