Antakyalı adayın şaşırtan kararı

Hem eleştirdi hem eleştirildi… Seçim çalışmalarını İl İl gerçekleştirdiği toplantılarla ve ziyaretlerle sürdüren, bu amaçla memleketi Hatay’a da gelip sektör temsilcileri ile görüşen Tamer Çiçek, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) başkanlığı adaylığından çekildiğini açıklarken, süreci de eleştirdi. Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi Lideri Dr. Tamer Çiçek’in adaylıktan çekilme kararı, sektörde bir araya geldiği ve destek istediği […]

Hem eleştirdi hem eleştirildi…

Seçim çalışmalarını İl İl gerçekleştirdiği toplantılarla ve ziyaretlerle sürdüren, bu amaçla memleketi Hatay’a da gelip sektör temsilcileri ile görüşen Tamer Çiçek, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) başkanlığı adaylığından çekildiğini açıklarken, süreci de eleştirdi.

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi Lideri Dr. Tamer Çiçek’in adaylıktan çekilme kararı, sektörde bir araya geldiği ve destek istediği kesimlerde şaşkınlık yaratırken, Çiçek’ten buna dair bir de açıklama geldi. 27 Kasım Pazar günü yapılacak olan TÜRSAB Olağan Genel Kurulu’na katılmayacağı kesinleşen Çiçek, seçimlerin demokratik bir ortamdan uzak olduğunu görmesi üzerine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

-ŞAİBELİ!-

Geri çekildiğini açıklarken, ciddi iddiaları da kamuoyu ile paylaşan Çiçek, şunları söyledi:

“Mevcut yönetimin demokratik olmayan uygulamalarından dolayı, seçim, adil olmaktan çıkmış, hukuksuz uygulamalarla ile doludur. Son 5 yılda kurulan 5 bin acentenin iletişim bilgileri noter aracılığı ile istenmesine rağmen ne Bakanlık ne de TÜRSAB tarafından tarafımıza yanıt bile verilmemiştir. Özellikle son 6 ayda büyük bir hızla kurulan 600’ün üzerindeki acentenin büyük bir çoğunluğu şaibelidir!”

Eleştirilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı da ekleyen Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi Lideri Dr. Tamer Çiçek,

Bakanlığın, olanları görmezden geldiğini ileri sürdü.

-MÜCADELE ETMELİYDİ!-

Bu konuda konuşan Hataylı bir turizmci ise alınan kararın kendilerini şaşırttığını dile getirdi ve şöyle konuştu:

“Güzel projeler paylaşan, enerjisi güzel bir arkadaşımızdı, ama böylesi bir karar almasını hiçbirimiz beklemiyordu açıkçası. Zira kendisini, taklip ettiğim kadarıyla, kararlı biriydi. Ortaya koyduğu iddialar ise öyle yenilir yutulur cinsten iddialar değil! Sonuçta hedef aldığı, bizlerin de üyesi olduğu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği. Genel Merkez’den bu iddialara, suçlamalara ne cevap gelir bilmiyorum, ama ben şahsen Sayın Tamer Çiçek’ten, o iddiaların peşinden gitmesini beklerdim. Madem suçluyor, mücadele etmeliydi. Verdi sözlerin arkasında durmalıydı. Projeleri için vazgeçmemeliydi.”

Tamer Yazar

Exit mobile version