Dengin Ceyhan Bugün Antakya’da

Antakya’lı başarılı piyanist Dengin Ceyhan bugün Antakya’da sanatseverlerle buluşuyor. Fatma Satar Akademi merkezinin organize ettiği konserde ünlü piyanist Ceyhan, 2 Mart 2024 Cumartesi (bugün) Fatma Satar Akademi merkezinde ( harbiye Yolu üzeri) iki konser ile Antakyalılar ve depremzede sanatseverlerle buluşacak. Sanatçı son albümü “Piyanonun Kadınları” adlı çalışmasıyla dikkat çekmiş ve ses getirmişti. Bugünkü konserde de […]

Antakya’lı başarılı piyanist Dengin Ceyhan bugün Antakya’da sanatseverlerle buluşuyor. Fatma Satar Akademi merkezinin organize ettiği konserde ünlü piyanist Ceyhan, 2 Mart 2024 Cumartesi (bugün) Fatma Satar Akademi merkezinde ( harbiye Yolu üzeri) iki konser ile Antakyalılar ve depremzede sanatseverlerle buluşacak. Sanatçı son albümü “Piyanonun Kadınları” adlı çalışmasıyla dikkat çekmiş ve ses getirmişti. Bugünkü konserde de Piyanonun Kadınları albümünden örnekler sunacak.
Ceyhan, bugün ilk olarak saat 16.00’da Fatma Satar Akademisinde çocuklar için özel bir performans sunacak. Müziğin büyülü dünyasını çocuklarla paylaşacak olan sanatçı, genç dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.
Akşam saatlerinde ise saat 18.00’da yetişkin müzikseverlerle buluşacak olan Dengin Ceyhan Piyanonun eşsiz büyüsünü Antakyalı sanatseverlerle buluşturacak.  (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version