Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakyalı Şef İsrail’de

“Kudüs, en büyük hayalimdi…”

“Kudüs, en büyük hayalimdi…”

Sosyal medyada “CZN Burak” olarak tanınan, Arap dünyasında da hayli popüler olan Antakyalı Şef Burak Özdemir, Mescid-i Aksa’da Filistinliler tarafından sevgi gösterisiyle karşılaştı. Türk Kızılay’ın Ramazan programı kapsamında İsrail’e giden Özdemir’e yönelik ilgi ise izdihama neden oldu.

Türk Kızılay’ın Ramazan programı kapsamında İsrail’e giden ve Kudüs kentinde Filistinlilerle bir araya gelen, sosyal medyada “CZN Burak” olarak tanınan Antakyalı Şef Burak Özdemir, “Kudüs, benim en büyük hayalimdi” dedi.

-CEMAATLE KILDIM-

Büyük bir ilgiyle karşılanan CZN Burak’la fotoğraf çektirmek isteyen Filistinliler izdihama neden olurken, Özdemir, duygularını şöyle paylaştı:

“Kudüs, benim en büyük hayalimdi. Aslında bugün, en büyük hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Mübarek Cuma Namazını buradaki cemaatle beraber kılmak da çok hoşuma gitti. Gerçekten de bambaşka bir hava vardı. Kudüs’ü ziyaret etmek ve buradaki insanlarla bir arada olmak, beni çok mutlu etti.”

-İYİ Kİ VARLAR-

İsrail’i ziyareti kapsamında Filistin topraklarındaki Gazze şeridinde bir yemek hazırlıkları olacağı bilgisini de veren Burak Özdemir, buna dair de şunları söyledi:

“Gazze’de, inşallah bir yemek hazırlayacağız ve oradaki ahaliye iftar dağıtacağız. Bu iftarlarımız, elimizden geldiğince devam edecek. Zaten Kızılay’ımız her gün burada. Benim her zaman söylediğim bir şey var… Biz, insanların yanında sadece 1 gün ya da 3 gün olabiliyoruz, ama Kızılay ve emekçileri, her gün buradalar. Hatta dünyanın dört bir yanında, bütün mazlumların yaralarını sarıyorlar. Onlara çok teşekkür ederim. İyi ki varlar. İyi ki Kızılay’ımız var.

-80 BİN KİŞİ-

Kudüs ziyareti kapsamında, kendisine gösterilen yakın ilgiye aynı samimiyetle karşılık veren Özdemir, yaklaşık 80 bin kişinin saf tuttuğu ramazan ayının ilk cuma namazının ardından Mescid-i Aksa’yı gezdi. Arap dünyasında da hayli popüler olan Özdemir, burada Filistinlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özdemir ile fotoğraf çektirmek isteyen Filistinliler izdiham oluşturdu.

Türk Kızılay’ın Filistin’deki ramazan yardımlarına eşlik eden CZN Burak, Batı Şeria’ya da geçerek, burada yemek yapacak. Şef Burak Özdemir’in yaptığı yemekler, ihtiyaç sahibi Filistinli ailelere dağıtılacak.

Tamer Yazar