Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakyalı Soroptimistler de Katıldı

100.yıl Kutlaması Mersin’de Dünya

100.yıl Kutlaması Mersin’de

Dünya Soroptimist Örgütü’nün 100. Yılı olması sebebiyle, İçel Soroptimist Kulübü ve İçel Kulübü’nün yavru kulüpleri olan Antakya Soroptimist Kulübü, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü ve Mezitli Soroptimist Kulübü’nün ortak etkinliği ile, Mersin Hilton Oteli’nde, Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Adana Soroptimist Kulübü Başkan ve üyelerinin katılımıyla bir organizasyon gerçekleştirildi.
Hilton’da yapılan toplantıya; Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sevil Koca, İçel Soroptimist Kulübü Başkanı Yeşim Antmen ve İçel Kulübü Üyeleri, Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar ve Antakya Kulübü Üyeleri, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü Başkanı Ayşegül Ateş Kaynak ve Tarsus Kulübü Üyeleri, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Yıldız Sevener ve Mezitli Kulübü üyeleri, Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Evrim Pınar Serim ve Adana Kulübü üyeleri katıldı.
Toplantıda, İçel Soroptimist Kulübü Başkanı tarafından TSKF Başkanı Sevil Koca’ya plaket takdim edildi. İçel Soroptimist Kulübü kurucu başkanı Ülkü Ongun ile kurucu üyeler Sevil Ersoy, Merih Özcan ve Gülseren Güreş’e plaketlerini, TSKF Başkanı Sevil Koca verdi.
İçel Kulübü’nün kuruluşlarına önderlik ettiği Anka’ya, Tarsus ve Mezitli Kulübü Başkanları’na plaket takdiminden sonra, Soroptimistliğin 100. Yılı ve İçel Kulübü’nün 51.yaşı için pasta kesildi.
Antakya Soroptimist Kulübü’nden 100.yıl kutlama etkinliğine katılanlar şunlar:
Sonay Altunay Bayraktar (Başkan), Oya Mıstıkoğlu (Kurucu Başkan), Melisa Kara ( Kurucu üye-Yönetim Kurulu üyesi), Melda Alpaydın (Kurucu üye), Ebru Aydın (Program Direktörü). -Selvi Günay-