Antakya’ya çiçek takviyesi …

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden EXPO hazırlığı … Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleri ile şehre kazandırılan dev organizasyon EXPO 2021 öncesinde il genelinde çiçeklendirme çalışmaları arttırıldı. HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin dört mevsim göze hitap eden estetik görünümünü koruması için çaba harcıyor. Ekipler Antakya Cumhuriyet Alanı’na mevsimlik çiçek […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden EXPO hazırlığı …

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleri ile şehre kazandırılan dev organizasyon EXPO 2021 öncesinde il genelinde çiçeklendirme çalışmaları arttırıldı.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin dört mevsim göze hitap eden estetik görünümünü koruması için çaba harcıyor. Ekipler Antakya Cumhuriyet Alanı’na mevsimlik çiçek ekimi çalışması gerçekleştirerek kent meydanını rengârenk bir görünüme kavuşturdu.
Mevsim koşullarına dayanıklı ve farklı renklerdeki çiçekler vatandaşların da beğenisini kazandı. HBB ekipleri, mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarının il genelinde devam ettiğini belirtildi.
Mehmet ÖZGÜN

Exit mobile version