Apkord Regularis korosu Almanya yolcusu

Kuruculuğunu Mustafa Kemal Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinden Sezgin Suna’nın yaptığı Apkord Koro Evi Apkord Regularis korusu Almanya’nın Frankfurt şehrinde 3-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Main Bosporus Klang Alman – Türk koro günlerine hazırlanıyor. İskenderun ilçemizde Ekim ayında gerçekleşecek etkinlikler için şimdiden bir çalışma atölyesi kuran şef Sezgin Suna bu anlamlı koraya çocukları hazırlıyor. Apkord Regularis […]

Kuruculuğunu Mustafa Kemal Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlilerinden Sezgin Suna’nın yaptığı Apkord Koro Evi Apkord Regularis korusu Almanya’nın Frankfurt şehrinde 3-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Main Bosporus Klang Alman – Türk koro günlerine hazırlanıyor.

İskenderun ilçemizde Ekim ayında gerçekleşecek etkinlikler için şimdiden bir çalışma atölyesi kuran şef Sezgin Suna bu anlamlı koraya çocukları hazırlıyor.

Apkord Regularis Korosu, 3-9 Ekim 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde yapılacak olan Koro Şenliğine davet edildi. Türkiye’den 2 koronun davet edildiği ve 1 hafta sürecek olan Şenlikte, Workshoplar, Eğitici çalışmalar ve katılan tüm korolarla ortak farklı salonlarda ortak konserler verilecek.

Apkord Regularis Korosu şefi Sezgin Suna bu önemli etkinlikle ilgili olarak “ Deprem bölgesinden özellikle Apkord’a yapılan bu davet bizleri ve çocuklarımızı özellikle böyle bir dönemde fazlasıyla sevindirmiştir.

10-18 Ağustos tarihleri arasında hem çocuklarımızla kucaklaşmak, özlem gidermek hem de Almanya öncesi hazırlık yapmak amacıyla İskenderun MosAkademey’de buluşarak Koro Mampını amaçladık.

Almanya öncesi bu hazırlıkları yapabilmek ve organize olabilmek için derneğimize destek vermek isteyen hayırseverlere davetimiz açıktır.” Açıklamasında bulundu.

Exit mobile version