Ara Yok!

Hatayspor, Medipol Başakşehir maçından 12 saat sonra sahaya indi, İstanbulspor maçı için çalıştı. Hatayspor, maç sonrası bile ara vermeden çalışıyor. Bordo-Beyazlılar, Pazartesi akşamı Medipol Başakşehir ile maçını oynadıktan yaklaşık 12-13 saat sonra sahaya indi ve bu hafta sonu oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı. Bordo-Beyazlılar, dün saat 11.00’de, tesislerde Pazar günkü maç için çalışma başlattı. Süper […]

Hatayspor, Medipol Başakşehir maçından 12 saat sonra sahaya indi, İstanbulspor maçı için çalıştı.

Hatayspor, maç sonrası bile ara vermeden çalışıyor. Bordo-Beyazlılar, Pazartesi akşamı Medipol Başakşehir ile maçını oynadıktan yaklaşık 12-13 saat sonra sahaya indi ve bu hafta sonu oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bordo-Beyazlılar, dün saat 11.00’de, tesislerde Pazar günkü maç için çalışma başlattı. Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayan Hatayspor’da, Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleşen ve 1 saat süren dünkü antrenmanda, Başakşehir maçında 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular 25 dakikalık yenileme koşusu yaparken, diğer futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version