Araç kiralama firmaları yakın takipte!

Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturmasından sonra terörle mücadelenin yanında organize  suç örgütlerine yönelik ülke genelinde başlattığı operasyonlar sonucu veriyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tekellerine yönelik operasyonları nedeniyle bizzat arayıp teşekkür ettiği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya  şimdi de ülke genelinde  “kiralık araç” firmalarına denetim başlattı. Hatay, Şanlıurfa, Van, Kilis, Gaziantep gibi iller başta olmak […]

Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturmasından sonra terörle mücadelenin yanında organize  suç örgütlerine yönelik ülke genelinde başlattığı operasyonlar sonucu veriyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tekellerine yönelik operasyonları nedeniyle bizzat arayıp teşekkür ettiği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya  şimdi de ülke genelinde  “kiralık araç” firmalarına denetim başlattı.

Hatay, Şanlıurfa, Van, Kilis, Gaziantep gibi iller başta olmak üzere  kiralık araç firmaları denetlendi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kiralık araç firmalarına yönelik uygulama yaptı. 16 iş yerinin denetlendiği, 45 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünün yapıldığı uygulamada, bir iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildiğini denetimde ayrıca kayıt dışı olarak araç kiraladığı belirlenen bir iş yeri hakkında da yasal işlem başlatıldığı duyuruldu. (Sami  Gökçe)

Exit mobile version