Aramızda gönül birlikteliği var

Demokrat Parti’den (DP) İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Mete Aslan, ilçede 16 yıllık başkanlık ve yıllarca başkan yardımcılığı görevlerini yürütmesinin avantajıyla, gittiği her yerde özel ilgi ile karşılanıyor. Mete Aslan, gördüğü ilgiyi, “İskenderun halkı ile aramızda gönül birlikteliği var” şeklinde yorumluyor. Mete Aslan’ın, karşılaşmalarında gördüğü sıcak ilgiye yorumu şöyle: “Aralarından hiç ayrılmadığım hemşehrilerimle gönül birliği […]

Demokrat Parti’den (DP) İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Mete Aslan, ilçede 16 yıllık başkanlık ve yıllarca başkan yardımcılığı görevlerini yürütmesinin avantajıyla, gittiği her yerde özel ilgi ile karşılanıyor.
Mete Aslan, gördüğü ilgiyi, “İskenderun halkı ile aramızda gönül birlikteliği var” şeklinde yorumluyor. Mete Aslan’ın, karşılaşmalarında gördüğü sıcak ilgiye yorumu şöyle:
“Aralarından hiç ayrılmadığım hemşehrilerimle gönül birliği yapmak, benim sahip olabileceğim en büyük güç olmaya devam edecek. Ben ve İskenderun İttifakı, sizler için varız. İskenderun bizim sevdamız.”
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version