Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arena’da 4-0’lık Yenilgi

Galatasaray Fırtınası Hatayspor Önünde

Galatasaray Fırtınası Hatayspor Önünde de Esmeye Devam Etti

Hatayspor Lider’e karşı direnemedi ve sahadan 4-0 yenilgi ayrıldı

Stat: Nef

Hakemler: Kadir Sağlam, Murat Altan, Ogün Kamacı

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Mata, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Recep Burak Yılmaz, Adekugbe, Boudjemaa, Aabid, El Kaabi, Ribeiro, Lobjanidze, Bertuğ Yıldırım

Hatayspor Lider Galatasaray önünde istediğini bulamadı ve sahadan 4-0 yenilgi ile ayrıldı.

Oyuna Galasaray başladı. Rakip kalede ilk tehlikeyi yaratan da Galatasaray oldu. 6.dakikada sağdan yapılan ortada Sergio’nun penaltı noktası üzerinden volesinde top Erce’de kaldı. 9.dakikada Galatasaray’ın ilk golü geldi. Kerem sol çaprazda topu kalecinin üzerinden aşırtarak ağlara gönderdi.1-0. Maçın 18. dakikasında Hatayspor gole çok yaklaştı.

Ara pasında El Kaabi topa vurdu. Kaleci Muslera kornere attı. 27.dakikada soldan gelişen Galatasaray atağında Barış Alper’in kafa şutunda top auta çıktı. 32. dakikada gelişen Hatayspor atağında Bertuğ düşürüldü, Hataysporlular penaltı bekledi. Hakem “DEVAM” dedi.

36.dakikada Saba ile gelişen Hatayspor atağında El Kaabi’nin vuruşunda top kaleci Muslera’da kaldı.

45+2. dakikada Erce’den seken topu Mata topu ağlara gönderdi. 2-0

Hemen 1 dakika sonra yine Mata Hatayspor defansının hatasında  topu ağlara gönderdi. ve ilk yarıyı Galatasaray 3-0 önde kapadı.

İkinci yarının başında 47. dakikada El Kaabi 2 rakibini çalımla geçti. Kaleciyi de çalımlamak isterken Muslera ayaklarına yatarak mutlak bir golü önledi. 64.dakikada Hatayspor R.Aabid ile Mehdi çıktı. Yerlerine Kaan ile Musa girdi. 71.dakikada Saba Lobjanizde’nin şutunu Muslera çıkardı. 76.dakikada 2.yarıda oyuna giren Gomis sağ çaprazdan topu üstten ağlara taktı 4-0.  3 dakika sonra Hatayspor’da  Ruben ile El Kaabi çıktı. Yerlerine Onur ile Christian Atsu girdi.

Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray önünde Hatayspor 4-0 yenik olarak sahadan ayrıldı. -Cemil Yıldız-