ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Sami Üstün’ü Ziyaret Etti

ARİAD (Arsuz İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan açıklamalarda, ARİAD’ın Arsuz’a yapılacak sosyal sorumluluk projeleri ve destekleriyle ilgili önemli taahhütler verildi. Başkan Ağır, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Başkan Üstün’ü seçim başarısı dolayısıyla tebrik ederek, yoğun seçim çalışmalarından sonra Arsuz’a yapacakları katkıları ve destekleri belirtti. […]

ARİAD (Arsuz İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan açıklamalarda, ARİAD’ın Arsuz’a yapılacak sosyal sorumluluk projeleri ve destekleriyle ilgili önemli taahhütler verildi.

Başkan Ağır, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Başkan Üstün’ü seçim başarısı dolayısıyla tebrik ederek, yoğun seçim çalışmalarından sonra Arsuz’a yapacakları katkıları ve destekleri belirtti. Ağır, ARİAD olarak Arsuz’un gelişimi ve çağdaşlaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ARİAD’ın destek ve katkılarının Arsuz’un kalkınması için önemli olduğunu vurguladı. Başkan Üstün, derneklerle iş birliği içinde çalışacaklarını ve Arsuz’un her alanda en iyi konuma gelmesi için çaba harcayacaklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda karşılıklı iyi dileklerde bulunuldu ve derneklerin Arsuz’un gelişimindeki rolü üzerinde duruldu. Başkan Üstün, derneklerin Arsuz’un geleceği için büyük önem taşıdığını ve iş birliği içinde hareket edeceklerini vurguladı. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version