Arkasına bakmadan kaçtı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde dönüş yapan bir otomobile çarpmamak için fren yapan motosiklet sürücüsü devrilerek yaralandı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza, Kırıkhan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Bir otomobil cadde üzerinde dönüş manevrası yaptığı esnada, aynı şeritten gelen motosiklet sürücüsü, çarpışmamak için fren yaptı. Ancak fren yaparken dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü yola savrularak devrildi. Otomobil sürücüsü, […]

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde dönüş yapan bir otomobile çarpmamak için fren yapan motosiklet sürücüsü devrilerek yaralandı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza, Kırıkhan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Bir otomobil cadde üzerinde dönüş manevrası yaptığı esnada, aynı şeritten gelen motosiklet sürücüsü, çarpışmamak için fren yaptı. Ancak fren yaparken dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü yola savrularak devrildi.

Otomobil sürücüsü, devrilen motosikleti görmesine rağmen arkasına bakmadan olay yerinden ayrıldı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, hafif yaralanan motosiklet sürücüsüne olay yerinde müdahale etti. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı. – Volkan İcil-

 

Exit mobile version