Arsuz-Samandağ yolu arasında feci kaza: 1 ölü

Samandağ-Çevlik ile Arsuz-kale arası yolda seyreden otomobil akşamüstü saatlerinde uçuruma düştü. Kazada genç bir kız hayatını kaybederken,1 kişi de ağır yaralandı. Yolda hakimiyetini kaybedip uçuruma düşen otomobil hurdaya döndü. Araba içindeki Gül Berrak adlı genç kız hayatını kaybederken, aracı kullanan Yaşar Kudret ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Aracın uçuruma düşmesi sonucu çağrılan itfaiye ekiplerinin […]

Samandağ-Çevlik ile Arsuz-kale arası yolda seyreden otomobil akşamüstü saatlerinde uçuruma düştü. Kazada genç bir kız hayatını kaybederken,1 kişi de ağır yaralandı.

Yolda hakimiyetini kaybedip uçuruma düşen otomobil hurdaya döndü. Araba içindeki Gül Berrak adlı genç kız hayatını kaybederken, aracı kullanan Yaşar Kudret ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aracın uçuruma düşmesi sonucu çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesinde genç kızın can verdiği gözlenirken, sürücü ise ağır yaralı şekilde 112 ambulansa teslim edildi ve ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.


ANTAKYA; Yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diler, hayatını kaybeden merhuma da Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diler. – Adil Yeşildağ-

(Kazada vefat eden genç kız ” Gül Berrak”)

Exit mobile version