Arsuz’da MHP Aday adayı Emir Selim Yazar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Diş Hekimi Emir Selim Yazar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yazar, aday adaylığı başvurusunu sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” ve […]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Diş Hekimi Emir Selim Yazar, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Yazar, aday adaylığı başvurusunu sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” ve “Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben” şiarlarıyla halka hizmet etme sözü veren Yazar, adaylığını şu sözlerle ifade etti:
“Değerli hemşehrilerim; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurumu bugün itibariyle genel merkezde gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Hizmet,çözüm,uzlaşı niyetiyle hareket edeceğimi belirterek, hakkımızda hayırlı olmasını temenni ederim.”

 

Exit mobile version