Arsuzlu işkadını okul yaptırdı

Arsuz ilçesine, hayırsever iş insanı Çiğdem Kıral’ın destekleriyle yeni bir okul kazandırıldı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çiğdem Kıral arasında imzalanan protokol doğrultusunda, Arsuz’un Samandağ’a açılan yolunun son bölümündeki Kale Mahallesi’ne 5 derslikli bir okul inşa edildi. Okulun açılışı, Çarşamba günü gerçekleşti. Açılış törenine katılan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’daki ihya çalışmalarının hayırseverlerin desteğiyle […]

Arsuz ilçesine, hayırsever iş insanı Çiğdem Kıral’ın destekleriyle yeni bir okul kazandırıldı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çiğdem Kıral arasında imzalanan protokol doğrultusunda, Arsuz’un Samandağ’a açılan yolunun son bölümündeki Kale Mahallesi’ne 5 derslikli bir okul inşa edildi. Okulun açılışı, Çarşamba günü gerçekleşti.

Açılış törenine katılan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’daki ihya çalışmalarının hayırseverlerin desteğiyle sürdüğünü belirtti ve yeni okulun hayırlı olmasını diledi. Vali Masatlı, bu okulun, 6 Şubat 2023’ten bu yana Hatay’da yaptırılan 117. okul olduğunu vurguladı.

Kebo Çiğdem Abla İlkokulu adı verilen okulda 70 öğrencinin eğitim alması planlanıyor. Açılış törenine ilçe yöneticileri de katıldı. Bu yeni okul, deprem sonrası eğitim hayatına katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version