ART Ankara Çağdaş Fuarı Sona Erdi

Antakyalı Ressam Bahçeci 5 eseriyle katıldı Uluslararası düzeyde bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilen Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı, geçtiğimiz hafta boyunca Ankaralılarla buluştu. ATO Congresium’da gerçekleştirilen Fuar’da; 14 ülkeden galeriler, 41 ülkeden 750 sanatçı, 3 bin 500’ü aşkın sanat eseri sanatseverler tarafından 17 Mart Pazar akşamına kadar görülebildi. 2019 ART Ankara Çağdaş Sanat Formu’nun ana teması […]

Antakyalı Ressam Bahçeci 5 eseriyle katıldı

Uluslararası düzeyde bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilen Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı, geçtiğimiz hafta boyunca Ankaralılarla buluştu. ATO Congresium’da gerçekleştirilen Fuar’da; 14 ülkeden galeriler, 41 ülkeden 750 sanatçı, 3 bin 500’ü aşkın sanat eseri sanatseverler tarafından 17 Mart Pazar akşamına kadar görülebildi.
2019 ART Ankara Çağdaş Sanat Formu’nun ana teması ise kadın oldu. Fuar’da, kadınla ilgili çeşitli projelerin hayata geçirildiği stantlar yer aldı.
35 yıldır resimle iç içe olan ve son 15 yılını, dünya ulusları ve ülkemizin geleneksel cam altı sanatını araştırarak, bu alanda çağdaş eserler oluşturan Sanatçı Ekrem Kadak da ‘Boşluk’ temalı sergisi ile Art Ankara’da Ankaralılarla bir araya gelirken, 2018 yılında Sanat Kurumu tarafından resim dalında yılın sanatçısı seçilen Kadak’ın, teknik olanaklar ve farklı görselliklerle deneyimlediği eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
5. Çağdaş Sanat Fuarı’nın katılımcılarından biri de hemşerimiz Canseven Bahçeci oldu. Antakya’nın Kurtuluş Caddesi’nde bir resim atölyesi bulunan Canseven Bahçeci, izlenimlerini şöyle aktardı:
“Toplam 5 eserle katıldığım sergide gördüğüm ilgiden dolayı çok memnun oldum. Eserlerin Antakya konulu olması, gelen ziyaretçileri çok etkiledi. İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımı düşünüyorum.” -Selvi Günay-

Exit mobile version