Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asaf Güven mutlu

Arsuz, hak ettiği hizmetleri

Arsuz, hak ettiği hizmetleri alacak…

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ilçenin hak ettiği hizmetleri almaya başlayacağını söyledi. Geçtiğimiz hafta içinde Vali Rahmi Doğan’ın açıklamalarına dayanarak, ilçede Marina, HADO ve Yat Limanı gelişmelerinin ilçeyi turizm alanında koşturacağını söyleyen Asaf Güven; Arsuz-Samandağ Yolu, Madenli Yat Limanı ve HADO ile ilgili gelişmelerin tüm Arsuzlular adına heyecan verici olduğunu bildirdi.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ilçede altyapının tamamlanmasıyla birlikte turizm yatırımlarının önünü açacak gelişmelerin yaşanmasını beklediklerini belirterek şunları söyledi:
“Uzun yıllar ihmal edilmiş bir coğrafya olan Arsuz’un, eksiklerinin giderilmesi noktasında gerekli tüm adımlar atılacak. Arsuz-Samandağ yolunun tanıtımı gerçekleşti. Asfaltlama çalışmaları da tamamlandıktan sonra, yol tam anlamıyla kullanıma açılacak. İlçemiz adına bir diğer önemli gelişme de, ilçemizde bulunan barınağın, Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi olarak inşa edilmesi. 2020 Ocak ayında yapımına başlanıp Mayıs ayında hayata geçecek olan ve ilçemizin değerine değer katacak olan bu projenin, ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” -Mehmet Durmaz-