Aşırı yağış heyelana yol açtı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Çökek yaylasında aşırı yağışların ardından meydana gelen heyelan, yayla yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. İki gündür aralıklarla etkili olan yağışlı hava, bölgedeki yayla yollarında tehlikeye yol açtı. Heyelan, Çökek, Pekmezci ve Topaktaş yaylalarına ulaşım sağlayan yolda gerçekleşti. Olayda herhangi bir yaralanma olmadığı belirtilirken, yolun ulaşıma tekrar açılması için bölgeye ekipler sevk […]

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Çökek yaylasında aşırı yağışların ardından meydana gelen heyelan, yayla yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. İki gündür aralıklarla etkili olan yağışlı hava, bölgedeki yayla yollarında tehlikeye yol açtı. Heyelan, Çökek, Pekmezci ve Topaktaş yaylalarına ulaşım sağlayan yolda gerçekleşti.
Olayda herhangi bir yaralanma olmadığı belirtilirken, yolun ulaşıma tekrar açılması için bölgeye ekipler sevk edildi. Yoğun çalışmaların ardından yolun kısa sürede temizlenip trafiğe açılması bekleniyor. Yetkililer, bölgedeki olumsuz hava koşullarının devam edebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Exit mobile version