Atanan valiye Beşiktaşlılar ziyareti

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yönetimi, Kırşehir’e Vali olarak atanan Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dernek üyeleri, siyah-beyazlı takımın Kayserispor deplasman maçına gitmeden önce Demiryürek’i unutmadı ve Kırşehir’deki yeni görevine takdim ettikleri bu ziyaretle desteklerini iletti. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Vali Demiryürek, İskenderun’daki görev süresince Beşiktaşlılar Derneği’nde zaman zaman sarı-lacivertli […]

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yönetimi, Kırşehir’e Vali olarak atanan Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dernek üyeleri, siyah-beyazlı takımın Kayserispor deplasman maçına gitmeden önce Demiryürek’i unutmadı ve Kırşehir’deki yeni görevine takdim ettikleri bu ziyaretle desteklerini iletti.
İyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Vali Demiryürek, İskenderun’daki görev süresince Beşiktaşlılar Derneği’nde zaman zaman sarı-lacivertli takımın maçlarını izledi ve bu süreçte centilmenlik örneklerine tanıklık etti. Ziyaretten memnun kalan Demiryürek, İskenderun’dan güzel anılarla ayrıldığını belirtti.
Ziyaret sırasında İskenderunlu taraftarlarla karşılıklı sohbet eden Vali Murat Sefa Demiryürek, birlikte geçirdikleri zamanları yad ederek hasret giderdi. İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yönetimi, Vali Demiryürek’e İskenderun’a verdiği hizmetler için teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Exit mobile version