Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATB ve Rotary işbirliğiyle…

Diksiyon Eğitimi Kayıtlar 1-12

Diksiyon Eğitimi

Kayıtlar 1-12 Ekim’de, kurslar 13 Ekim’de başlıyor.

Antakya Ticaret Borsası (ATB) ve Antakya Rotary Kulübü işbirliğinde yetişkinler için Diksiyon Eğitimi başlatılıyor. Emekli Öğretim Görevlisi Tülin Erduran tarafından gönüllü olarak verilmekte olan ‘Doğru, Etkileyici ve Güzel Türkçe için Diksiyon Eğitimi Seminerleri’ne kayıtlar, Antakya Ticaret Borsası’nda 1-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak, eğitim ise 13 Ekim günü saat 9:30’da başlayacak.
Eğitim semineri ile ilgili şu bilgi verildi:
“Seminerler, daha önce olduğu gibi bu dönem de Cumartesi günleri gerçekleştirilecek. Program; on hafta boyunca, Cumartesi sabahları saat 9.30’da başlayıp toplam 30 ders saatlik bir çalışmayı içeriyor. Devam koşulunu yerine getirenler seminer bitiminde düzenlenecek törende Katılım Belgesi almaya hak kazanacaklar. Seminerlerde verilen uygulamalı eğitim konuları arasında doğru nefes, ses eğitimi, fonetik, beden dilinin de etkin olduğu sözel iletişim becerileri, etkileyici konuşma, hitabet kuralları, topluluk karşısında konuşma, uygulamalı sunuş yöntemleri ve medya konuşması gibi başlıklar yer alıyor. Ayrıntılı bilgi, 0534 505 48 58 numaralı telefondan alınabilir.
13 yıldan bu yana meslek ve kariyer sahipleri, kamu görevlileri veya özel işlerde çalışanlar, öğretmenler, akademisyenler, eğitim ve sağlık gibi alanlarda görevi her an yüz yüze iletişim gerektirenler, iş arayanlar, üniversite öğrencileri, ev hanımları, STK yönetici ve sözcüleri, siyasetçiler, siyasetle ilgilenenler, medya çalışanları bu eğitimden yararlandılar. Böylece, farklı konumlarda olup değişmek, gelişmek isteyen, özel yaşamına veya iş yaşamına değer katmak isteyenler seminerleri yıllardır ilgiyle izlediler.”
Antakya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gülnaz Habip ve Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, yaptıkları açıkla-mada, böylesi önemli bir hizmeti bir kez daha birlikte gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. -Cemil Yıldız-