Av. İlmittin Boz’dan Gazetemize Övgü

Hatay Barosu’nun duayen avukatlarından ve Antakya Gazetesi’nin en eski abonelerinden biri olan Avukat İlmittin Boz; Antakya Gazetesinin 6 Şubat’tan sonra yaklaşık 5 ay sonra yeniden yayın hayatına dönmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıllardır okuma alışkanlığının hiç eksilmediği Antakya Gazetesini yeniden eline alan Av. İlmittin boz hemen bir köşeye çekilip satır satır okumaya başladı. Av. […]

Hatay Barosu’nun duayen avukatlarından ve Antakya Gazetesi’nin en eski abonelerinden biri olan Avukat İlmittin Boz; Antakya Gazetesinin 6 Şubat’tan sonra yaklaşık 5 ay sonra yeniden yayın hayatına dönmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıllardır okuma alışkanlığının hiç eksilmediği Antakya Gazetesini yeniden eline alan Av. İlmittin boz hemen bir köşeye çekilip satır satır okumaya başladı. Av. Limittin Boz” bu zor günlerde yayın yaşamını 56 yıldır başarıyla devam ettiren Antakya Gazetesi’nin günlük yayınlarına tekrar başlaması bende umudu arttırdı. Bu sorumlu gazetecilik anlayışının tüm Hatay’lılara örnek olmasını diliyorum dedi.

Exit mobile version