Av. Suzan Şahin’den anlamlı hayat dersi

27. dönem CHP Hatay milletvekili olan Avukat Suzan şahin sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj ile adeta hayat dersi verdi. İyiliğin ve iyiliğin yayılması konusunda son derece anlamlı ve duygusal bir paylaşım yapan Suzan Şahin, özellikle 6 Şubat depreminden sonra yaşanan büyük acılar sonrası iyiliğin peşinden koşan güzel insanların duygu dünyasını aktardı. İşte Av. Suzan […]

27. dönem CHP Hatay milletvekili olan Avukat Suzan şahin sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj ile adeta hayat dersi verdi. İyiliğin ve iyiliğin yayılması konusunda son derece anlamlı ve duygusal bir paylaşım yapan Suzan Şahin, özellikle 6 Şubat depreminden sonra yaşanan büyük acılar sonrası iyiliğin peşinden koşan güzel insanların duygu dünyasını aktardı. İşte Av. Suzan Şahin’in anlamlı iyilik mesajı: “ El ele verirsek çözemeyeceğimiz sorun yoktur.

Halkımızı unutmayalım, hepimiz onlardan biriyiz. Hiçbirimiz avukat, milletvekili, doktor, mühendis, sanayici, zengin doğmadık. Halkın arasından çıktık. Çoğumuzun zor günleri oldu. Bazen manevi, bazen maddi… Biri bize el uzatsın diye bekledik.

Çaresiz kardeşlerimizden kaçmayı mı, yoksa insanların yaşamlarını daha iyi hale getirmeyi mi tercih edeceğiz?

Belki bir çoğumuz bunun kurumların, devletin sorumluluğu olduğunu düşünebilir.

Doğrudur da, hiç kimse muhtaç olmasa ne güzel olurdu…

Diyelim ki sorumlular sorumluluğunu yapmadı, biz ne yapacağız?

Neyi tercih etmeliyiz?

İyilik hepimizin içinde var, ama iyiliği örgütleyerek insanların yaşamlarını daha iyi hale getirmek mümkün. Mükemmel olanı da bu.”

Exit mobile version