Avrasya Basın Yayın Birliği Hatay İl Başkanlığı açıldı

Medya sektörünün önde gelen isimlerinden Yazar Mustafa Durmuş’un başkanlığını yaptığı Avrasya Basın Yayın Birliği, Hatay İl Başkanlığı’nı açtı. Göreve, deneyimli gazeteci Mehmet Hüseyin Zorkun getirildi. Zorkun, daha önce birçok ulusal ve uluslararası medya kuruluşunda Hatay Temsilcilik ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, önemli haberlere imza atmıştı. Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Mustafa Durmuş, Zorkun’u arayarak […]

Medya sektörünün önde gelen isimlerinden Yazar Mustafa Durmuş’un başkanlığını yaptığı Avrasya Basın Yayın Birliği, Hatay İl Başkanlığı’nı açtı. Göreve, deneyimli gazeteci Mehmet Hüseyin Zorkun getirildi.
Zorkun, daha önce birçok ulusal ve uluslararası medya kuruluşunda Hatay Temsilcilik ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, önemli haberlere imza atmıştı. Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Mustafa Durmuş, Zorkun’u arayarak Hatay İl Başkanlığı görevini onayladı ve basın kartını bizzat teslim etti.
Gazeteci Zorkun’un imzalı haberleri artık resmi kanallarda yayınlanacak, derneğe yeni üyeler kazandırma konusunda tam yetkili olacak.

Exit mobile version