Aydın Toksöz: “Kulüp Yönetimi Meslek Değildir”

Hatayspor Kulübü 2. Başkanı Aydın Toksöz, 28 Haziran Cuma günkü kongrede aday olmayacağını duyurdu. Toksöz, geride kalan 9 yıllık yönetim sürecinde, ekip arkadaşlarıyla birlikte Hatayspor’u önemli başarılara taşıdıklarını belirtti. Toksöz’den Veda Mesajı “Değerli Hatayspor Camiası, 2016 yılında Hatayspor Kulübü’nde başladığım görevime, yapılacak genel kurulda veda ediyorum. Ne başkan ne de yönetim kurulunda aday olmayacağım. Kulüp […]

Hatayspor Kulübü 2. Başkanı Aydın Toksöz, 28 Haziran Cuma günkü kongrede aday olmayacağını duyurdu. Toksöz, geride kalan 9 yıllık yönetim sürecinde, ekip arkadaşlarıyla birlikte Hatayspor’u önemli başarılara taşıdıklarını belirtti.

Toksöz’den Veda Mesajı

“Değerli Hatayspor Camiası,
2016 yılında Hatayspor Kulübü’nde başladığım görevime, yapılacak genel kurulda veda ediyorum. Ne başkan ne de yönetim kurulunda aday olmayacağım. Kulüp yönetimi meslek değildir, zamanı geldiğinde bırakılması gerekir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu süre zarfında birlikte başardığımız sayısız başarıyı büyük bir gurur ve mutlulukla anıyorum.”

Başarılarla Dolu 9 Yıl*

Toksöz, Hatayspor’un zorluklar içinde ikinci ligde mücadele eden bir takımdan, Süper Lig’e yükseldiğini ve dört yıl boyunca burada önemli başarılara imza attığını vurguladı. 2015-2016 sezonunda TFF 2. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, 2017-2018 sezonunda şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükseldi. 2019-2020 sezonunda ise Süper Lig’e çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

Süper Lig Serüveni

Hatayspor, Süper Lig’de ilk yılında 6. sırada yer aldı ve sonraki sezonlarda da başarılı performansını sürdürdü. 2023-2024 sezonunu 15. sırada tamamlayan Hatayspor, bu süre zarfında birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı ve Türkiye’ye adını duyurdu. Görev sürem boyunca Hatayspor’un tarihine altın harflerle yazılacak başarılar kazandırdık. Birçok zorluğa rağmen azim ve kararlılıkla çalıştık. Hatayspor’un gelecekte de aynı başarılarla dolu bir yolculuğa devam edeceğine inanıyorum.” – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version