Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aynı gün 2 konser

Bugün Antakya’da, Antakya Medeniyetler

Bugün Antakya’da, Antakya Medeniyetler Korosu ve Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu tarafından ortak bir konser verilirken, yine bugün aynı saatte, Defne Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda Selami Şahin Konseri var.
En üst versiyondaki bu iki konserin aynı güne denk gelmesi tesadüfi oldu.
Antakya Medeniyetler Korosu ile Leverkusen Musiki Cemiyeti’nin bugün Antakya Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği “Kardeş Korolar Konseri” saat 19.00’da başlıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden edinilecek davetiye ile bu konser ücretsiz izlenebilecek.
Bugün ayrıca, Hataylı ünlü sanatçı Selami Şahin, memleketine gelip bir konser verecek. Selami Şahin konseri, bugün saat 21.00’de, Defne Sümerler Mahallesi açıkhava tiyatrosunda, özel bir organizasyon kanalıyla gerçekleşiyor.

-KARDEŞ KOROLAR KONSERİ-
Hatay’da yaşayan farklı din ve mezheplerden insanların katılımı ile oluşan ve sahneye çıktıkları her platformda şehrimizi en iyi biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu ile Almanya’nın Leverkusen kentinde yıllardır faaliyet gösteren Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu, aynı sahnede buluşuyor.
12 Ekim Cumartesi günü saat 19:00 ‘da Hatay Kültür Merkezi’nde sahne alacak, Şef Yılmaz Özfırat’ın Antakya Medeniyetler Korosu ile Şef İbrahim Emin İzgialp’in Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu, sanatseverlere unutulmaz bir konser keyfi yaşatmaya hazırlanıyor.
Antakya Medeniyetler Korosu’nun her Cumartesi saat 19:00’da sanatseverlere sunduğu konserler serisi kapsamında gerçekleşecek olan programda, Medeniyetler Korosu, repertuvarındaki büyük beğeni toplayan eserleri seslendirirken, Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ise Uşşak, Hicaz, Kürdilihicazkar ve Nihavend makamında eserler icra edecekler.
-SELAMİ ŞAHİN KONSERİ-
Hatay-Yayladağı Yoncakaya doğumlu, 50 yıldan beri İstanbul’da müzik dünyasında olan hemşerimiz, müzisyen ve besteci Selami Şahin, bugün saat 21.00’de Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda eskimeyen şarkılarını seslendirecek. Selami Şahin, benzersiz sahne şovlarıyla süslenen teatral konseri “Eskimeyen Şarkılar” ile 12 Ekim Cumartesi akşamı, memleketi Hatay’da, Defne’de Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda. Bu özel organizasyona girişlerin biletli olduğu duyuruldu. -Cemil Yıldız-