“Aziz” Artık Yok!

SHOW TV’de yayınlanan, başrolünü Murat Yıldırım’ın oynadığı ve çekimleri Antakya’da gerçekleşen “Aziz” dizisi yayından kaldırıldı. Temmuz ayı boyunca ‘yaklaşan yeni dönem heyecanını’ izleyenlerle paylaşan dizi ekibini finale götüren sebeplerse merak konusu! SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Antakya ağırlıklı olmak üzere, ilimizde gerçekleşen “Aziz” dizisi yayından kaldırıldı. Yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen dizi, kanal ve […]

SHOW TV’de yayınlanan, başrolünü Murat Yıldırım’ın oynadığı ve çekimleri Antakya’da gerçekleşen “Aziz” dizisi yayından kaldırıldı. Temmuz ayı boyunca ‘yaklaşan yeni dönem heyecanını’ izleyenlerle paylaşan dizi ekibini finale götüren sebeplerse merak konusu!

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Antakya ağırlıklı olmak üzere, ilimizde gerçekleşen “Aziz” dizisi yayından kaldırıldı.

Yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen dizi, kanal ve yapım şirketinin kararı doğrultusunda bitirildi. Murat YıldırımSimay BarlasAhmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış‘ın başrollerde oynadığı Aziz dizisi, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Yeni bölümleriyle ikinci sezona başlayacağı düşünülen Aziz dizisinden, “Bir daha yayınlanmayacak” haberi geldi.

“SONLANDIRMA KARARI ALDIK”

1930’ların Hatay‘ında, Fransızlar döneminde yaşanan olayların anlatıldığı Aziz dizisinin yayından kaldırılmasına karar verilirken, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Aziz, 28. bölümle beraber ekran macerasını da noktalamış oldu.

Dizinin resmi sosyal medya hesabından duyurulan final kararı için, “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi. Yayından kaldırma kararının ardından instagram hesabından bir veda paylaşımı yapan Murat Yıldırım, “Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz’in bitme sebebini soranlar için; hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun, kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Aziz’in bitme sebebi, yine atılan bir iftirayla, Amerika’dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen, bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir” dedi.

İlk olarak 5 Kasım 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan Aziz dizisi, o günden beri her hafta Show TV’de yayınlanıyor. Dizi, ilk başta büyük ilgi görürken, son günlerde reyting düşüşü yaşamaya başlamıştı. Sinema kültürü zengin olanların belirttiğine göre, dizinin asıl sorunu, senaryonun eskisi kadar hızlı olmaması. Aziz ve Pier arasındaki meselenin bu kadar uzaması da izleyiciyi sıkmış olabilir. Artık Pier, yerini yeni bir Fransız düşmana bırakmalı ve işgalin sonu ile zafer günleri izleyiciye sunulmalı idi. Bu olmadı ve dizi, 2. sezona devam edemeyecek bir noktaya taşındı.

Cemil Yıldız

Foto: aziz fotoları

Exit mobile version