Baba-oğul birlikte…

Aydın-Sökeli öğretmen Hasan Cüneyt Bozkurt,10 yaşındaki oğlu ile birlikte 200 kg ağırlığındaki yardım paketiyle bisikletine binerek Arsuz Sahil yolunu kullanarak Hatay-Samandağ’a geldi ve Ulubatlı Hasan Ortaokulu’na teslim etti. Aydın’ın Söke ilçesi- Çavdar’da ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Hasan Cüneyt Bozkurt, oğlu Yaman Efe Bozkurt ile “Dünyanın En Uzun Kesintisiz Bisiklet Yolu Yardım Köprüsü” projesine imza […]

Aydın-Sökeli öğretmen Hasan Cüneyt Bozkurt,10 yaşındaki oğlu ile birlikte 200 kg ağırlığındaki yardım paketiyle bisikletine binerek Arsuz Sahil yolunu kullanarak Hatay-Samandağ’a geldi ve Ulubatlı Hasan Ortaokulu’na teslim etti.

Aydın’ın Söke ilçesi- Çavdar’da ilkokul öğretmeni olarak görev yapan Hasan Cüneyt Bozkurt, oğlu Yaman Efe Bozkurt ile “Dünyanın En Uzun Kesintisiz Bisiklet Yolu Yardım Köprüsü” projesine imza attı.

Öğretmen Hasan Cüneyt Bozkurt ve 10 yaşındaki oğlu Yaman Efe, ilimiz Arsuz ve Samandağ sahil yolunu kullanmak suretiyle “Dünyanın en uzun kesintisiz bisiklet yolu’nu, 200 kilogram yük taşıyabilen römorklu bisikletleriyle aştılar.

Söke’de toplanan yardım malzemelerini, Söke’nin Çavdar Ferit Çavuş İlkokulu’nun kardeş okulu Samandağ Ulubatlı Hasan Ortaokulu’na ulaştırdılar.

Memleketinde şimdiye kadar geçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Öğretmen Hasan Cüneyt Bozkurt, böyle bir projeyi oğlu ile gerçekleştirmiş olmanın kendisi için ayrı bir gurur ve mutluluk olduğunu bildirdi. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version