Babalar Günü’nde HBB’den yürek ısıtan organizasyon

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Babalar Günü dolayısıyla kurum bünyesinde görev yapan babalara unutamayacakları bir sürpriz hazırladı.

“Rehberlik ve Tecrübe Aktarımı Projesi” adı altında toplantıya davet edilen personel, karşılarında kendi çocuklarını görünce duygu dolu anlar yaşadı.

HBB’nin farklı daire başkanlıklarında görev yapan babalar, gençlere kariyer ve yaşam rehberliği yapacakları belirtilerek toplantıya çağrıldı.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir’in başkanlığında gerçekleştirilen buluşmada personel, deneyimlerini gençlere aktarmaya gönüllü olduklarını ifade etti.

Ancak toplantının ilerleyen dakikalarında büyük sürpriz ortaya çıktı. Rehberlik edecekleri gençlerin aslında kendi evlatları olduğu açıklanınca salonda duygusal anlar yaşandı. Babalar, çocuklarıyla beklenmedik şekilde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, etkinlik uzun süre alkışlandı.

Babalar Günü’ne özel hazırlanan organizasyonda, baba olmanın sevgi, sabır, fedakârlık ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görev olduğu vurgulandı. Kurum çatısı altında gerçekleştirilen anlamlı buluşma, çalışanlar ve aileleri arasında unutulmaz anılara sahne oldu.

Etkinlikte konuşan HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir, evlatlarına ışık olan, aynı zamanda kentine ve ülkesine hizmet eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Exit mobile version